Hecke L Van Verhuizingen Service en Advies

Hecke L Van Verhuizingen Service en Advies

"Werk alsof het van jezelf is” Dat is het motto van L. van Hecke & Zn. verhuizingen.

Van antiek tot modern, al uw bezittingen worden door ons met dezelfde goede zorg behandeld. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact met de klant, immers uw wensen en eisen staan centraal bij de verhuizing.

Voor u is verhuizen waarschijnlijk geen alledaagse gebeurtenis, voor de gediplomeerde en ervaren vakmensen van L. van Hecke verhuizingen is het dagelijks werk dat met veel plezier wordt gedaan. We nemen voor u alle zorg uit handen en regelen de verhuizing van A-Z, inclusief parkeervergunning. Onze flexibele instelling, deskundigheid en jarenlange ervaring hebben ons een betrouwbare reputatie bezorgd bij een vaste klantenkring van zowel particulieren als bedrijven en instelingen.

L. van Hecke & Zn. Is een ervaren Verhuizer, aktief in verhuizingen sinds 1924. Dit geeft u een extra zekerheid dat uw bezittingen goed verzekerd zijn en de gehele verhuizing in goede handen is. Kortom: zorgeloos verhuizen met dé vakkundige verhuizer van Amsterdam.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verhuisbedrijfje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hecke L Van Verhuizingen Service en Advies
Loogkruidstraat 8
1313JG Almere

+31 (0)36 5336090

Deel deze pagina

Hecke+L+Van+Verhuizingen+Service+en+Advies img