Op Maat Verhuizingen

Op Maat Verhuizingen

Op Maat Verhuizingen is een onafhankelijk, snel groeiend bedrijf dat zich zowel op de particuliere als zakelijke markt richt.

Elke (deel)verhuizing kan op de wensen van de klant afgestemd worden. Op Maat Verhuizingen biedt verschillende pakketten aan vanaf een basis verhuizing tot en met compleet verzorgde verhuizingen.

Kantoorverhuizing
Een bedrijf kan niet zomaar even haar deuren sluiten om te gaan verhuizen. Een gedegen verhuisplan opgesteld in samenwerking met Op Maat Verhuizingen is van essentieel belang om zowel de verhuizing goed te laten verlopen alsmede uw klanten optimaal van dienst te kunnen blijven.

Industrie
Of aan uw verhuizing nu kranen, speciaal transport, machinetransporteurs of verhuisspecialisten te pas moeten komen, Op Maat Verhuizingen kan u alle gewenste specialisten binnen één geïntegreerde oplossing aanbieden.
Dit geldt ook voor montage en demontage!

Af- en aankoppelen van de ICT
Het verhuisbedrijf zorgt voor het deskundig verwijderen van alle bekabeling van de PC-kasten, monitoren, keyboards, muizen en overige randapparatuur. Hetzelfde geldt voor het afkoppelen van faxapparaten en telefoontoestellen. Nadat de kabels zijn afgekoppeld worden zij vakkundig opgebost. Onder opbossen wordt verstaan: het bundelen van de kabels op een zodanige wijze dat ze niet kunnen worden beschadigd en op een eenvoudige wijze zijn te ontwarren. Vervolgens maken zij de items transport gereed. Na de fysieke verhuizing zorgen de ICT-medewerkers voor een efficiënte aansluiting.

Nieuwe verhuisdekens en verhuisdoos, een enkel of dubbellaags te gebruiken voor vele doeleinden zoals bijvoorbeeld: opslag, verhuizen, transport. De verhuisdekens van Op Maat Verhuizingen bieden een uitstekende bescherming voor uw spullen.

Services

  • Vrijblijvend taxatiebezoek. Korting voor senioren, mesen met een beperking en studenten

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verhuisbedrijfje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Op Maat Verhuizingen
2e Industrieweg 2/8
4147CT Asperen

+31 (0)183 565095

Deel deze pagina

Op+Maat+Verhuizingen img