UTS Cors de Jongh

UTS Cors de Jongh

Vaste waarde sinds 1890:
In 1890 startte Coenraad de Jongh een vrachtdienst per schip in de regio Amsterdam, die in de loop der jaren is uitgegroeid tot verhuisbedrijf. Er is veel veranderd, maar niet ons motto: “niets gaat ons te ver”.
UTS Cors de Jongh heeft zich ontwikkeld tot een professionele en innovatieve verhuisonderneming die haar naam en faam heeft verworven in het verhuizen van particulieren en bedrijven in zowel binnen- als buitenland.
Wat zijn uw wensen? Uw wensen zijn de stuwende kracht in de ontwikkeling van onze dienstverlening. Als marktleider in de regio groot Amsterdam en Haarlemmermeer en specialist op het gebied van internationaal verhuizen, bent u bij ons in vertrouwde handen. Bedrijfscontinuïteit staat voorop:
Verhuist uw organisatie en zoekt u een partner die de integrale aanpak van het verhuisproces en uw bedrijfcontinuïteit garandeert? Als facilitaire organisatie ondersteunt en adviseert UTS Cors de Jongh u in het veranderproces. U houdt alles in één hand, van het idee tot aan de realisatie.
De klanten van UTS Cors de Jongh komen o.a. uit Amsterdam, Badhoevedorp en Haarlem.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verhuisbedrijfje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

UTS Cors de Jongh
Sloterweg 312
1171VJ Badhoevedorp

+31 (0)20 5858800

Links

Website

Deel deze pagina

UTS+Cors+de+Jongh img