Ent Van der en Kuster Koot -Top Movers

Ent Van der en Kuster Koot -Top Movers

Met ruim 100 jaar ervaring als verhuizer is TopMovers gespecialiseerd in (inter)nationale verhuizingen. Door onze samenwerking met 15 collega verhuisbedrijven uit de TopMovers groep zijn wij met 500 medewerkers in staat u alle service en diensten te bieden om uw verhuizing optimaal te laten verlopen. In heel Nederland, maar ook elders in de wereld.

TopMovers Spijkenisse-Den Haag- Leiderdorp-Gouda-Bergen op Zoom behoort tot de grotere verhuisbedrijven en is ontstaan uit vijf gevestigde familiebedrijven: Van der Ent Verhuizingen, H.J. Kuster Verhuizingen, J.C. Koot Verhuizingen, Bas Verkroost Verhuizingen BV en Gravesteijn verhuizingen. Allen zijn ontstaan tussen 1885 en 1900.

De hoofdvestiging in Spijkenisse, de nevenvestigingen in Den Haag, Leiderdorp en Gouda en de verkoopregio Bergen op Zoom bieden een ideale uitvalsbasis voor verhuizingen vanuit de volledige Randstad en Zuid-West Nederland.

Services

  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verhuisbedrijfje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Ent Van der en Kuster Koot -Top Movers
Laan van Ypenburg 122
2497GC Den Haag

+31 (0)70 3837906

Links

Website
-

Deel deze pagina

Ent+Van+der+en+Kuster+Koot+-Top+Movers img