Opslag en Inboedels Dorenbos Verhuisbedrijf

Opslag en Inboedels Dorenbos Verhuisbedrijf

Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing snel en soepel verloopt...
Verhuizen geeft al rompslomp genoeg. Dus op de dag dat het echt gebeuren gaat, wilt u er zeker van zijn dat de verhuizer goed en zorgvuldig werkt, op tijd komt, verstand van zaken heeft en ook nog z'n goede humeur meebrengt. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. We werken met vaste medewerkers voor wie in- en uitpakken en verhuizen dagelijks werk is, we werken stipt en nauwkeurig, ons wagenpark is modern en goed onderhouden en... we houden van ons werk. U kunt er dan ook op vertrouwen dat we ons uiterste best doen om uw verhuizing snel en soepel te laten verlopen.

Dorenbos Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf. Hierdoor weet u zeker dat we beschikken over modern materieel en vakkundig, ervaren personeel. Net zo belangrijk is dat we altijd proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We houden van een vlotte, prettige en attente manier van werken. Dus als we het u gemakkelijker kunnen maken door even een stapje meer te zetten, doen we dat graag. Daarbij zorgen we natuurlijk voor nette, betaalbare prijzen.

Verhuizen kan op allerlei manieren. U kunt de verhuizing volledig aan ons overlaten -we doen dan echt alles- maar u kunt er ook voor kiezen om zoveel mogelijk werk zelf te doen. Of we spreken een tussenvorm af, waarbij wij alle breekbare spullen, antiek en schilderijen in- en uitpakken. (In dat geval weet u zeker dat de kwetsbare zaken professioneel behandeld worden; ze zijn dan ook automatisch verzekerd.)

U kunt dus heel precies aangeven hoe u onze deskundigheid wilt inzetten. Afhankelijk van uw wensen verzorgen we bijvoorbeeld het in- en uitpakken van huisraad en keukenuitrusting, de demontage en montage van onder andere kasten en bedden, noem maar op. Tenslotte beschikken we natuurlijk over een goede transportverzekering.

Als het even kan wilt u gewoon doorwerken of anders strikt op de afgesproken tijd weer operationeel zijn. Wij zorgen ervoor dat dit lukt. Samen met u stellen we een draaiboek op waarin de verschillende stappen van het verhuisproces nauwkeurig worden vastgelegd. Daarnaast beschikken we over uitstekende technische en organisatorische oplossingen voor problemen die te maken hebben met kantoor- en projectverhuizingen. De inhoud van archiefkasten bijvoorbeeld verhuizen we in speciale rolcontainers.
De informatie blijft hierdoor toegankelijk en op het nieuwe adres is alles binnen de kortste keren weer op de oude plek te vinden.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Opslag en Inboedels Dorenbos Verhuisbedrijf

  • Alleen op afspraak
  • Meubelopslag
  • Opslaan
  • Transport
  • Verhuizen
  • Verkoop

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verhuisbedrijfje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Opslag en Inboedels Dorenbos Verhuisbedrijf
Charles Darwinstraat 3
7825AB Emmen

+31 (0)591 613405

Deel deze pagina

Opslag+en+Inboedels+Dorenbos+Verhuisbedrijf img