UTS Grijpma Verhuizingen

UTS Grijpma Verhuizingen

UTS Grijpma Verhuizingen

Innovatie en ambitie:
UTS Grijpma vindt zijn oorsprong in 1918 in de stad Enschede. Een Twentse onderneming in hart en nieren, begonnen als gespecialiseerd transporteur van vleugels en piano’s en uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf dat door haar ambitie en innovatie marktleider is geworden in de regio.

Specialist in projectverhuizingen en archiefopslag:
Als gespecialiseerd projectverhuizer en archiefspecialist kunt u vertrouwen op een integrale aanpak van het verhuisproces die uniek is in de markt. Uw bedrijfscontinuïteit is gegarandeerd.

Verhuizen (inter)nationaal:
Gaat u een nieuwe woning betrekken in binnen- of buitenland dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het verhuizen van inboedels draait alles om vakmanschap en vertrouwen.

Unieke Totaal Service:
Naast verhuizen kunt u ook gebruik maken van de Unieke Totaal Service. Een breed pakket aan doelgroep gerichte diensten waarbij u zelf kiest om in te spannen of te ontspannen. Van doe-het-zelf service tot aan het volledig laten organiseren van de complete verhuizing.

UTS Grijpma is gevestigd in de stad Enschede en regionaal goed bekend. Opdrachtgevers komen of gaan dan ook voor een belangrijk deel uit de regio Twente, zoals Enschede, Hengelo, Apeldoorn en Deventer.

Gratis verhuisarrangement:
Bij uw verhuizing met UTS Grijpma Verhuizingen ontvangt u een gratis verhuisarrangement. Een leuke manier om snel kennis te maken met Twente!

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verhuisbedrijfje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

UTS Grijpma Verhuizingen
Transportcentrum 13
7547RT Enschede

+31 (0)53 4849008

Links

Website

Deel deze pagina

UTS+Grijpma+Verhuizingen img