Van Zijl Verhuizingen

Geopend tot 18.00

verhuisbedrijven - Van Zijl Verhuizingen - kaartoverzicht

Van Zijl Verhuizingen

Van Zijl Verhuizingen is thuis in elk soort verhuizing. Zowel voor particulieren, van uitgebreide tot compacte inboedels, als voor bedrijven waarvan de complete inventaris of een gedeelte naar een andere locatie moet. Ook voor projectverhuizingen welke, eventueel gefaseerd moeten worden overgebracht - bent u bij ons aan het juiste adres.

U zegt het maar!

We doen niet alleen elk soort verhuizing, maar ook precies zoals u dat wenst. U wilt alleen het verhuistransport door ons laten verzorgen en zelf in- en uitpakken? Wij zorgen ervoor dat de dozen en het inpakpapier op tijd bij u staan. Of wilt u dat wij uw spullen juist wel allemaal inpakken? Het gebeurt snel en deskundig. Moeten er bepaalde meubelstukken gedemonteerd worden? Voor onze mensen is dat dagelijks werk. U heeft kostbare inboedelstukken te verhuizen, een vleugel, schilderijen of een antiek kabinet? Wij gaan er net zo zuinig mee om als uzelf zou doen.

Ook interne verhuizingen voor bedrijven en instellingen en (de)montage van meubels en kantoormeubels kunnen wij uitvoeren. Wij bedienen alle landen van Europa, ook buiten de Europese Unie zoals Noorwegen en Zwitserland. Natuurlijk weten we ook de weg van Frankrijk tot Ierland en van Spanje tot Griekenland. U zegt het maar!

Kortom, Van Zijl Verhuizingen is uw partner, of het nu gaat om een volledig verzorgde verhuizing, of dat u gebruikt maakt van onze verhuishulp. Wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

In onze verwarmde en met klimaatbeheersing uitgeruste opslagloods is uw inboedel, kantoorinventaris of andere goederen uitstekend opgeslagen.

Van Zijl Verhuizingen regelt voor u een zorgeloze verhuisdag. Daar kunt u op rekenen. Als Erkende Verhuizer kijken we ook graag verder en zorgen wij ervoor dat er ook in de toekomst zorgeloos kan worden verhuisd.

Verhuizen gebeurd niet iedere dag en niet iedereen kan de verhuisdozen na die tijd opbergen. Van Zijl Verhuizingen biedt daarom de oplossing: dozen huren. Als alles uitgepakt is nemen wij de dozen gewoon weer terug.

Indien u uw (huur)woning gaat verlaten kunnen wij uw inboedel natuurlijk verhuizen naar de nieuwe woning maar tevens zorgen wij voor het afvoeren van overtollige meubels, gordijnen en roeden, vloerbedekking, schuttingen etc..

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Van Zijl Verhuizingen

  • Inpakken
  • Montage
  • Opslag
  • Uitpakken
  • Verhuur
  • Verkoop

Openingstijden

Open
Sluit om 18.00
maandag8.30 - 18.00
dinsdag8.30 - 18.00
woensdag8.30 - 18.00
donderdag8.30 - 18.00
vrijdag8.30 - 18.00
zaterdag9.00 - 12.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verhuisbedrijfje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Zijl Verhuizingen
Hein Dijkslagstraat 65
8181MC Heerde

+31 (0)578 696446

Deel deze pagina

Van+Zijl+Verhuizingen img