Passies Internationale Verhuisbedrijven BV

Passies Internationale Verhuisbedrijven BV

Een nieuw huis! Het is gelukt. U gaat verhuizen naar een groter of misschien juist kleiner huis. U gaat verhuizen naar een ander land of u verhuist wellicht slechts een straat verder. Alleen, met uw gezin, dichter bij familie of juist verder weg. Het kan allemaal en groots of kleinschalig, dichtbij of ver weg; iedere verhuizing is spannend. U betrekt een nieuwe woning die uw thuis moet worden. Passies Verhuizers kan u helpen uw nieuwe huis snel vertrouwd te maken door soepel en zorgeloos te verhuizen. Particulier verhuizen is een van de specialiteiten van Passies Verhuizers.

Particulier verhuizen, wel zo prettig met Passies Verhuisbedrijf

Er komt veel op uw af tijdens een verhuizing. Er moeten veel zaken georganiseerd worden naast het leven van alledag. Voor u geen dagelijks werk. Het is dan ook niet voor niets dat een verhuizing hoog in de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat. Maakt u zich echter geen zorgen. Voor Passies Verhuizers is een particuliere verhuizing dagelijks werk, wij zijn een bedrijf met veel ervaring. We kunnen u bijstaan met diverse diensten en maken samen met u een verhuisplan op maat.

Particuliere diensten.

Passies Verhuizers is in staat om rust te scheppen in de hectiek van uw verhuizing! Hoe gaat dat nu precies? Passies Verhuizers biedt diverse diensten als u particulier verhuizen gaat, kies wat voor u van toepassing is, zoals;

Lokale verhuizing.
Europese verhuizing.
Intercontinentale verhuizing.
Hulp bij laden, transport en lossen.

Als u besluit tot een overzeese verhuizing, ofwel een intercontinentale bestemming, staat Passies direct paraat. Bij een overzeese verhuizing zijn goede voorbereiding, persoonlijke aandacht, minutieuze timing, teamwork, vakkennis en vertrouwen, bindende voorwaarden om alle fasen van het verhuisproces feilloos te laten verlopen. Ook hier is de verhuisadviseur een onontbeerlijke sleutelfiguur. De adviseur brengt u volledig op de hoogte van de uitvoering, de tijdsduur van het verhuisproject, de verzekeringsaspecten en de aflevering op de plaats van bestemming. Veelal zal de keuze vallen op transport per schip in een verzegelde 20/40 ft container, groupage container of een liftvan op maat.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Passies Internationale Verhuisbedrijven BV

 • Alleen op afspraak
 • Gratis offerte
 • Advies
 • Inpakken
 • Internationale verhuizing
 • Montage
 • Opslag
 • Uitpakken
 • Ontheffing aanvragen
 • Verhuizing overzee
 • Verhuur
 • Verkoop
 • Vervoer

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verhuisbedrijfje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Passies Internationale Verhuisbedrijven BV
Broekermeerstraat 136
2131 AT Hoofddorp

+31 (0)23 561 5955
info@passies.nl

KvK

Nummer
34052727

Status
Actief

Deel deze pagina

Passies+Internationale+Verhuisbedrijven+BV img