Beck En Zn Verhuisbedrijf

Beck En Zn Verhuisbedrijf

Internationaal verhuis- en transportbedrijf H.J. Beck & Zn. is in Nijmegen al bijna honderd jaar een begrip.
Groot geworden met verhuizingen en kraanwagentransport, beschikt de zelfstandige familieonderneming vandaag de dag over ruim 22 vrachtwagens. Veel daarvan kun je dagelijks tegenkomen ergens in Nederland. Andere brengen hun vracht waar nodig door heel Europa.
Opdrachtgevers van een transport, of het nu bedrijven zijn of particulieren, willen allemaal hetzelfde: de beste zorg voor hun goederen, flexibiliteit en een scherpe prijs.
Bij H.J. Beck & Zn hebben we dat goed begrepen:
Zorg voor uw goederen.
Kwaliteitszorg is een belangrijk thema binnen onze bedrijfsvoering. Zo werken we alleen met gediplomeerde chauffeurs die weten hoe ze uw vracht snel en veilig naar de plaats van bestemming moeten brengen. Bovendien is de chauffeur de vertegenwoordiger van u als opdrachtgever en kent zijn klanten door en door.

H.J. Beck & Zn Transport waar je op kan bouwen.

Het stukgoedvervoer is al jaren een vragersmarkt. Wie wat te vervoeren heeft kan kiezen uit een grote hoeveelheid aanbieders, de een met nog mooiere verhalen dan de ander. H.J.Beck & Zn stelt zich terughoudend op in dit prijzencircus. Veel van onze opdrachtgevers in het stukgoedvervoer zijn vaste relaties waar wij al jaren voor mogen werken.

Service is daarbij het sleutelwoord.
Want wij doen wat we beloven, en we beloven heel erg veel!

Al ons rijdend materieel heeft een geringe laadvloerhoogte en is luchtgeveerd. Daarnaast zijn diverse vrachtwagens voorzien van een kraan en/of hydraulische laad/losklep om kwetsbare ladingen te vervoeren en indien nodig te verplaatsen.

Warehouse.

Wij beschikken over een modern en zeer goed geoutilleerd warehouse. Dit warehouse heeft een totale vloer oppervlakte van ruim 6500 m2. Deze royale ruimte heeft de ideale geconditioneerde omstandigheden om uw inboedel veilig en efficiƫnt op te slaan.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Beck En Zn Verhuisbedrijf

  • Opslag

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verhuisbedrijfje.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Beck En Zn Verhuisbedrijf
Factorijweg 9
6541DM Nijmegen

+31 (0)24 3775643

Deel deze pagina

Beck+En+Zn+Verhuisbedrijf img